1. Ponudba sadja v gorenjskih hotelihKatarina Demšar, 2010, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, sadje, ponudba, suho sadje, ekološko sadje, hoteli, ankete, Gorenjska Celotno besedilo (datoteka, 253,73 KB) |
|
3. Antioxidant activity in selected Slovenian organic and conventional cropsManca Knap, Nives Ogrinc, Klemen Potočnik, Rajko Vidrih, 2014, izvirni znanstveni članek Ključne besede: antioksidanti, antioksidativna učinkovitost, ekološko kmetijstvo, konvencionalno kmetijstvo, sadje, zelišča, zelenjava Celotno besedilo (povezava drugam) |
4. The content of minerals in Slovenian organic and conventional produced fruits, herbs and vegetablesManca Knap, Marijan Nečemer, Peter Kump, Klemen Potočnik, Rajko Vidrih, 2014, izvirni znanstveni članek Ključne besede: minerali, vsebnost mineralov, sadje, zelenjava, zelišča, ekološko kmetijstvo, konvencionalno kmetijstvo Celotno besedilo (povezava drugam) |
5. Primerjava vsebnosti antioksidantov v zelenjavi in sadju z upoštevanjem maloprodajnih cenAnja Pristavec, 2017, magistrsko delo Ključne besede: živila, sadje, zelenjava, antioksidanti, maloprodajne cene, konvencionalno, ekološko, Folin-Ciocalteu Celotno besedilo (datoteka, 2,00 MB) |
|
7. Trženje ekoloških pridelkov v Poslovnem sistemu Mercator d.d.Marija Padar-Lazarevič, 2006, diplomsko delo Ključne besede: kmetijstvo, ekološko kmetovanje, sadje, vrtnine, poljščine, ekološki pridelki, porabniki, trgovska znamka, trženje, ekološki pridelki, ekološka živila, mediji, Mercator Celotno besedilo (datoteka, 370,99 KB) |