Ključne besede: oljčno olje, deviško oljčno olje, Olea Europaea sativa, ekstrakti deviškega oljčnega olja, fenolne spojine, antioksidativna učinkovitostCelotno besedilo (datoteka, 1,09 MB)
Ključne besede: deviško oljčno olje, analizne metode, senzorične značilnosti, skladiščenje, filtracija, namakanjeCelotno besedilo (datoteka, 2,95 MB)
Ključne besede: jedilna olja, bučno olje, Cucurbita pepo L., deviško oljčno olje, analizne metode, HPLC, GC-MS, [delta]-5 steroli, [delta]-7 steroli, maščobne kisline, trans-maščobne kisline, stereospecifična analiza triacilglicerolov, vitamin E, alfa-tokomonoenol, gama-tokomonoenol, statistična analiza, drevo odločanja, pristnost olj, stopnja predelave bučnega oljaCelotno besedilo (datoteka, 10,34 MB)
Ključne besede: olje, rastlinsko olje, ekstra deviško oljčno olje, cv."Istrska belica", cv. "Leccino", sončnično olje, skladiščenje, segrevanje, oksidacija, antioksidanti, antioksidacijska učinkovitost, oksidacijska stabilnostCelotno besedilo (datoteka, 1,00 MB)
Ključne besede: prenosljiva merilna naprava za zajem transmisije in fluorescence rastlinskih olj, transmisija, fluorescenca, rastlinska olja, ekstra deviško oljčno olje, 3D tisk, metoda glavnih osiCelotno besedilo (datoteka, 6,72 MB)
Ključne besede: ekstra deviško oljčno olje, embalažni materiali, zgodovina, barve, oljčna drevesa.Celotno besedilo (datoteka, 3,02 MB)