1. Uporaba biostimulantov za vzpodbujanje rasti in razvoja rastlinMark Deleja, 2017, diplomsko delo Ključne besede: biostimulanti, rast, razvoj, odpornost, stres, rastline, kakovost, pridelek, kmetijstvo Celotno besedilo (datoteka, 1,18 MB) |
|
|
4. Uporaba aminokislin v pridelavi zelenjaveTevž Jurečič, 2019, diplomsko delo Ključne besede: aminokisline, pridelava zelenjave, rastlinski biostimulanti, odpornost rastlin, optimizacija pridelave, proteinski hidrolizati, regulacija encimov Celotno besedilo (datoteka, 365,21 KB) |
5. Vpliv biostimulantov na osnovi rjavih morskih alg (Ascophyllum nodosum L.) na količino in kakovost pridelka pri navadni kumari (Cucumis sativus L.)Andraž Konič, 2020, diplomsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, kumara, Cucumis sativus, biostimulanti, rjave morske alge, pridelek, kakovost Celotno besedilo (datoteka, 1,46 MB) |
|
7. Preučevanje vpliva petih biostimulantov na pojav škodljivih organizmov in pridelek čebule (Allium cepa L.)Žan Trošt, 2020, magistrsko delo Ključne besede: čebula, Allium cepa, škodljivci, tobakov resar, Thrips tabaci, čebulna muha, Delia antiqua, strune, Elateridae, biostimulanti Celotno besedilo (datoteka, 7,09 MB) |
|
|
|