|
2. Tehnološke in prehranske lastnosti volčjega bobaVarineja Drašler, 2019, diplomsko delo Ključne besede: stročnice, volčji bob, Lupinus, bioaktivne snovi, tehnološke lastnosti, prehranske lastnosti, kemijska sestava Celotno besedilo (datoteka, 523,65 KB) |
|
4. Dnevne spremembe mitotskega indeksa v koreninskih vršičkih kalečih semen boba (Vicia faba L.)Elvira Jagodič, 2014, diplomsko delo Ključne besede: bob, Vicia faba, mitoza, mitotski indeks, citološki preparati, faze mitoze, kromosomi, citologija Celotno besedilo (datoteka, 1,28 MB) |
5. Uporaba izbranih stročnic za pripravo rastlinskih namazovAna Šipoš, 2021, diplomsko delo Ključne besede: rastlinski namazi, stročnice, soja, beli volčji bob, fižol, kemijska sestava, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 933,61 KB) |
|
7. Pretvorbe biogenih aminov med mlečnokislinsko fermentacijo mok iz stročnicTadeja Ferlan, 2023, magistrsko delo Ključne besede: biogeni amini, spermin, spermidin, gama-aminobutanojska kislina, kislo testo, mlečnokislinska fermentacija, fižol, soja, volčji bob, stročnice, starter kulture, proteoliza, fenolni antioksidanti Celotno besedilo (datoteka, 1,57 MB) |
|