Ključne besede: jabolka, optimalni pogoji obiranja jabolk, skladiščenje jabolk, topna suha snov, trdota mesa jabolk, vsebnost škroba, barva eksokarpa, organske kisline, kakovost jabolk, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 627,89 KB)
Ključne besede: oljka, Olea europaea, kakovost oljčnega olja, sortiment, načini obiranja, skladiščenjeCelotno besedilo (datoteka, 1,52 MB)
Ključne besede: črnoplodna aronija, Aronia mitschurinii, sok aronije, čas obiranja, antioksidanti, DPPH*, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 712,64 KB)
Ključne besede: češnja, Prunus avium, sorta, plod, kakovost, čas obiranjaCelotno besedilo (datoteka, 2,13 MB)
Ključne besede: Foliarno gnojenje, intenzivnost barve, organske kisline, termin obiranja, zrelostni parametri, jablana, fosforjeva gnojila, kakovost plodovCelotno besedilo (datoteka, 609,69 KB)