1. Vpliv različnih sevov kvasovk in fermentacijske temperature na sestavo in senzorično kakovost mladih vin sorte sauvignonPetra Seljak, 2011, diplomsko delo Ključne besede: vino, sauvignon, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, fizikalno-kemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 992,12 KB) |
|
|
4. Analiza planiranja in kontrole proizvodnje v Kladivarju Žiri d.d.Tanja Seljak, 2006, diplomsko delo Ključne besede: Slovenija, strojna industrija, industrijsko podjetje, Kladivar Žiri, produkcija, proizvodna linija, planiranje, sisitemi, JIT, optimizacija, komparacije Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
7. Management s cilji v podjetju KolektorInes Seljak, 2010, diplomsko delo Ključne besede: management, vodenje, cilj, planiranje, organizacija, kontrola, case study, podjetje, Kolektor Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|