|
2. Vpliv temperature termične obdelave na dielektrične lastnosti lesaMatej Jošt, Jože Resnik, Milan Šernek, 2004, izvirni znanstveni članek Ključne besede: dielektrične lastnosti, temperatura, segrevanje, les, visoka frekvenca Celotno besedilo (datoteka, 418,89 KB) |
3. Innovative model of the cost price calculation of products from invasive non-native wood species based on the FTDABC methodJože Kropivšek, Matej Jošt, Petra Grošelj, Manja Kitek Kuzman, Mirko Kariž, Maks Merela, Dominika Gornik Bučar, 2021, izvirni znanstveni članek Ključne besede: fuzzy time-driven activity-based costing (FTDABC), wooden products, invasive non-native wood species, black locust Celotno besedilo (datoteka, 2,71 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
4. Motivacija za izobraževanje in usposabljanje generacije Y in Z v lesarstvuLuka Goropečnik, Rafael Šenk, Matej Jošt, Katarina Čufar, Jože Kropivšek, 2021, izvirni znanstveni članek Ključne besede: izobraževanje, lesarstvo, digitalna doba, motivacija, generacija Y, generacija Z Celotno besedilo (datoteka, 1,89 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
|
|
7. Analiza življenjskega cikla in priložnosti za zmanjševanje vplivov lesne industrije na okoljeKatarina Remic, Matej Jošt, 2022, pregledni znanstveni članek Ključne besede: LCA, trajnost, življenjski cikel, okoljski vplivi, krožno gospodarstvo, lesnopredelovalni sektor Celotno besedilo (datoteka, 844,32 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
8. A comprehensive evaluation model for wood companies websites based on the AHP/R-TOPSIS methodJože Kropivšek, Petra Grošelj, Leon Oblak, Matej Jošt, 2021, izvirni znanstveni članek Ključne besede: wood, wood products, websites evaluation, analytic hierarchy process, R-TOPSIS Celotno besedilo (datoteka, 1,89 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
9. Shear strength development of the phenol-formaldehyde adhesive bond during cureMatej Jošt, Milan Šernek, 2009, izvirni znanstveni članek Ključne besede: phenol, wood, shear strength, DEA, ABES, fenol, les, strižna trdnost Celotno besedilo (datoteka, 507,50 KB) |
|