1. Biotehnološki postopki za kalitev in vitro dozorevanja peloda bezga (Sambucus nigra L.)Janez Kosel, 2009, diplomsko delo Ključne besede: črni bezeg, Sambucus nigra, pelod, in vitro kulture, zorenje, mikrospore, kalitev zrelega peloda Celotno besedilo (datoteka, 767,61 KB) |
|
3. Genetic characterization of Genista sericea Wulfen (Cytiseae - Fabaceae) as revealed by nuclear DNA content and ITS nrDNA region analysisLiliana Vižintin, Vera Kosovel, Laura Feoli Chiapella, Borut Bohanec, 2012, izvirni znanstveni članek Ključne besede: metuljnice, genetske lastnosti, genista sericea, morfološka variabilnost, genetska variabilnost, phylogenic analysis, internal transcribed spacer, fabaceae, genome size, fabaceae, morphological variability, genetic variability Celotno besedilo (povezava drugam) |
4. Izobraževanje v podjetjihLilijana Mandelj, 2002, diplomsko delo Ključne besede: Slovenija, bančništvo, banke, NLB, izobraževanje, kadri, razvoj, andragogika, prestrukturiranje, stroški, analiza Celotno besedilo (povezava drugam) |
5. Vpliv učeče se organizacije na razvijanje celovite kakovosti v podjetjuLilijana Eisner, 2008, specialistično delo Ključne besede: učeča se organizacija, podjetje, kvaliteta, odličnost, standardi, certifikat, ISO 9000, case study, Lefin Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|
|
|