1. Vplivi na nastanek trans maščobnih kislin v ocvrtem krompirčkuLenka Glavič, 2011, diplomsko delo Ključne besede: toplotna obdelava, cvrenje, ocvrt krompir, sončnično olje, lipidi, maščobne kisline, trans maščobne kisline, absorpcija maščobe, antioksidanti, naravni antioksidanti, ekstrakt rožmarina, lutein Celotno besedilo (datoteka, 737,31 KB) |
2. Tvegani kapital v malih in srednjih podjetjihLenka Gradišar, 2003, diplomsko delo Ključne besede: Slovenija, majhna podjetja, srednja podjetja, financiranje, rizični kapital, tveganje, davčni sistemi, zakonodaja, skladi, investicije, case study, Daisy technologies Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|
6. Whatʼs the story?Miriam O'Donoghue, Gregor Torkar, Helen Maguire, Victoria Thoresen, Nuno Melo, Lenka Muzickova, 2014, drugo učno gradivo Ključne besede: trajnostni razvoj, aktivno učenje, pripovedovanje, zgodbe, slike, učno orodje Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
9. Evaluation of buckwheat sprouts as microgreensDagmar Janovská, Lenka Štočková, Zdeněk Stehno, 2010, izvirni znanstveni članek Ključne besede: ajda, mlade rastline, flavonoidi, fenolne kisline, karotenoidi, antioksidativne aktivnosti, antioksidanti Celotno besedilo (povezava drugam) |
|