|
|
|
4. Preparation and characterization of chicken egg white hydrolysateBlaž Cigić, Marija Zelenik-Blatnik, 2004, izvirni znanstveni članek Ključne besede: biokemija, analizna kemija, analitska kemija, jajčni beljak, encimska hidroliza, proteinaze, proteini jajčnega beljaka, Flavourzyme, Alkalaza, peptidi, inhibitorji, denaturacija inhibitorjev, egg white, hydrolysate, hydrolysis, Flavourzyme, alcalase, peptides, inhibitor Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
6. Vpliv izbranih fenolnih spojin na lastnosti modelnih lipidnih membranPetra Blatnik, 2012, diplomsko delo Ključne besede: modelne membrane, fenolne spojine, katehin, epikatehin, epigalokatehin, epigalokatehin-3-galat, kvercetin, butiliran hidroksitoluen, fluidnost membran, interakcije, elektronska paramagnetna resonanca, diferencialna kalorimetrija Celotno besedilo (datoteka, 2,18 MB) |
|
8. Zavarovanje blaga v cestnem transportuTanja Blatnik, 2002, diplomsko delo Ključne besede: zavarovalstvo, transportno zavarovanje, razvoj, modeli, cestni promet, blago, pogoji, predpisi, klavzule, mednarodne primerjave Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|