Keywords: vino, chardonnay, alkoholna fermentacija, mošt, mlado vino, kemijska sestava, vinske droži, zorenje vina na drožeh, sur lie, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, oksidativna stabilnost vina, senzorična kakovostFull text (file, 596,08 KB)
Keywords: vino, Malvazija, tehnološki postopki, klasična pridelava, maceracija drozge, zorenje vina na drožeh, sur lie, kemijska sestava, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična kakovostFull text (file, 849,07 KB)
Keywords: vino, sauvignon, alkoholna fermentacija, mošt, mlado vino, fine droži, zorenje vina na drožeh, sur lie, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, senzorična kakovostFull text (file, 1,40 MB)
Keywords: wines, cv. Malvasia, winemaking, classical method, maceration, ageing wine on lees, sur lie, chemical composition, physico-chemical properties, sensory qualityFull text (outside link)