1. Stabilnost jogurtovega solatnega prelivaAjda Šalej, 2007, diplomsko delo Ključne besede: emulzije, stabilnost emulzij, solatni prelivi, jogurtovi solatni prelivi, stabilizatorji, skladiščenje, senzorična kakovost, mikrobiološka kakovost, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura Celotno besedilo (datoteka, 1021,48 KB) |
2. Emulzifikacija nafte in izdelava modela EMUDavor Kvočka, 2013, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska dela, UNI, razlitje nafte, emulzifikacija, numerično modeliranje, stabilnost emulzije, model EMU Celotno besedilo (datoteka, 2,37 MB) |
|
4. Vpliv metode za določanje vetrnih valov na emulzifikacijo razlite nafteMarko Jaćimović, 2015, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska dela, UNI, B-GR, morje, emulzifikacija, stabilnost emulzije, parametri valovanja, empirična parametrizacija valov Celotno besedilo (datoteka, 3,52 MB) |
5. Vpliv lastnosti emulzije na sproščanje arome citrusovDejan Vozlič, 2019, magistrsko delo Ključne besede: aromatizirane pijače, emulzije, emulgatorji, homogenizacija, obtežila, stabilnost, motnost, intenzivnost zaznave, hlapne komponente citrusne arome Celotno besedilo (datoteka, 2,31 MB) |
|
|
8. Vpliv transglutaminaz na teksturne lastnosti mesnih emulzijTina Gregorčič, 2024, magistrsko delo Ključne besede: mesne emulzije, transglutaminaza, fižol mungo, teksturne lastnosti, barva, stabilnost mesnih emulzij, aditivi Celotno besedilo (datoteka, 1,81 MB) |