1 - 3 / 3 1 |
1. Interakcije med vinsko in probiotično kvasovko med fermentacijo vina v membranskem fermentorju. Tjaša Močnik, 2018, master's thesis Keywords: alkoholna fermentacija, vinska kvasovka, probiotična kvasovka, Saccharomyces cerevisiae Lalvin EC-1118 (Lallemand), Saccharomyces boulardii (nom.nud.), interakcije med kvasovkami, signalne molekule, aromatični profil |
2. Antioksidativno delovanje pripravkov na osnovi ekstrakta lesa bele jelke (Abies alba) v celični kulturi. Špela Zobec, 2018, master's thesis Keywords: abies alba, jelka, antioksidativno delovanje, kvasovka, Saccharomyces cerevisiae |
3. Vpliv alelov gena MKT1 na odpornost kvasovke Saccharomyces cerevisiae proti kofeinu in rapamicinu Peter Kogovšek, 2019, master's thesis/paper Keywords: kvasovka, Saccharomyces cerevisiae, CRISPR-Cas9 sistem, zamenjava alelov, gen
MKT1, sev AWRI1631, sevBY4741, redčitvena linija, kofein, rapamicin |