1 - 2 / 2 1 |
1. Prehranska vrednost čipsa rdeče pese in korenja, pripravljenega z različnimi postopki sušenja Marjetka Kastelic Švab, 2016, master's thesis Keywords: rdeča pesa, Beta vulgaris, korenje, Daucus carota, sušenje živil, vakuumsko sušenje, konvekcijsko sušenje, zelenjavni čips, prehranska vrednost, fizikalno-kemijske lastnosti, spremembe pri sušenju živil, antioksidativni potencial, askorbinska kislina, karotenoidi, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnosti |
2. Vpliv sušilnega postopka na kakovost in izkoristek bukovega žaganega lesa Aleš Straže, Maks Merela, Katarina Čufar, Bogdan Šega, Dominika Gornik Bučar, Željko Gorišek, 2017, original scientific article Keywords: les, bukev, Fagus sylvatica, konvekcijsko komorsko sušenje, sušenje na prostem, napake pri sušenju, kakovost lesa |