1 - 3 / 3 1 |
1. Barva barjenih klobas na slovenskem trgu Sara Goršek, 2017, undergraduate thesis Keywords: klobase, barjene klobase, posebna klobasa, hrenovke, pariška klobasa, aditivi, senzorične lastnosti, barva mesa, mioglobin, analizne metode, instrumentalno merjenje barve, Minolta kromometer |
2. Optimizacija teksturnih lastnosti koagulatov mesnih namazov, izdelanih z različnimi škrobi in vrstami moke Noemi Pavlović, 2017, master's thesis Keywords: mesni izdelki, paštete, prašičje meso, aditivi, fosfati, škrob, moke, emijske analize, instrumentalno merjenje, Minolta kromometer, senzorične lastnosti, tekstura, stabilnost, barva |
3. Vpliv dodatka ksantana na tvorbo heterocikličnih aminov v mesnem siru Žiga Pokovec, 2023, master's thesis Keywords: meso, mesni izdelki, mesna emulzija, mesni sir, toplotna obdelava, heterociklični aromatski amini, hidrokoloidi, ksantan gumi, instrumentalno merjenje teksture |