Keywords: sadje, zelenjava, prehranska vrednost, fenolne spojine, polifenoli, flavonoidi, karotenoidi, ekstrakcija, prehranske vlaknine, antioksidativna aktivnost, zdravje, poobiralne spremembe, kvar sadja, kvar zelenjaveFull text (outside link)
Keywords: med, antioksidativna učinkovitost, prehranska vrednostFull text (outside link)
Keywords: navadna ajda, tatarska ajda, izbrana žita, moka, kaša, ekstrakcija, antioksidativna vrednost, DPPH metodaFull text (file, 872,22 KB)
Keywords: ajdov med, fizikalno-kemijske lastnosti, voda, električna prevodnost, vrednost pH, kisline, laktoni, diastazno število, fenolne spojine, antioksidativna učinkovitost, barvaFull text (file, 619,97 KB)
Keywords: cvetni prah, osmukanec, čebelji kruhek, izkopanec, hranilna vrednost, antioksidativna učinkovitost, fenolne spojine, flavonoidiFull text (file, 2,12 MB)
Keywords: med, botanično poreklo, fizikalnokemijske lastnosti, antioksidativna učinkovitost, metoda DPPH, fenolne spojine, vsebnost vode, električna prevodnost, vsebnost pepela, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, kot zasuka, barvaFull text (file, 1,55 MB)