Keywords: predformulacijske študije, kemijske interakcije, stabilnost, HPLC, Maillardova reakcija, karmelizacija, binarne zmesiFull text (outside link)
Keywords: goveje meso, mesni izdelki, sekljanci, goveje pleskavice, rastlinski ekstrakti, ekstrakt brina, antioksidanti, fenolne spojine, Maillardova reakcija, heterociklični aromatski amini, prekurzorjiFull text (file, 2,09 MB)
Keywords: goveje meso, mesni izdelki, goveji sekljanci, rastlinski ekstrakti, ekstrakt hmelja, antioksidanti, fenolne spojine, ksantohumol, Maillardova reakcija, heterociklični aromatski aminiFull text (file, 810,63 KB)
Keywords: sadno-žitne rezine, konditorski izdelki, antioksidanti, aditivi, vitamin C, vitamin E, lutein, obstojnost vitaminov, antioksidativni potencial, Maillardova reakcijaFull text (file, 652,74 KB)
Keywords: pomarančni sok, neencimsko porjavenje, spermidin, putrescin, askorbinska kislina, dehidroaskorbinska kislina, Maillardova reakcija, barvaFull text (file, 1,33 MB)
Keywords: živila, akrilamid, glukoza, fruktoza, saharoza, asparagin, diferenčna dinamična kalorimetrija, toplotna obdelava, Maillardova reakcijaFull text (file, 794,18 KB)