|
|
3. Vpliv sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae na sestavo in senzorično kakovost vina laški rizlingMojca Jenko, 2009, undergraduate thesis Keywords: vino, mlado vino, mošt, alkoholna fermentacija, vinske kvasovke, starterske kulture, laški rizling, fizikalnokemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorična kakovost Full text (file, 1,04 MB) |
4. Vpliv kvasovk na vsebnosti glutationa in aromatičnih spojin v vinih sauvignonMojca Jenko, 2013, doctoral dissertation Keywords: vino, sauvignon, alkoholna fermentacija, starterske kulture, kvasovke, fermentacijska kinetika, kemijska sestava, glutation, hidroksicimetne kisline, aromatične spojine, senzorične lastnosti Full text (file, 3,40 MB) |
|
6. Analiza vpliva gospodarske krize na podjetje Signum, d. o. o., Škofja LokaAnka Jenko, 2010, undergraduate thesis Keywords: analiza, gospodarska kriza, bilanca stanja, izkaz uspeha, diplomske naloge Full text (file, 439,85 KB) |
7. Zgodovinski razvoj pokojninskih sistemovGorazd Jenko, 2002, undergraduate thesis Keywords: Slovenija, pokojninsko zavarovanje, sistemi, razvoj, modeli, problematika, krize, reforme, trendi, pokojninski skladi, mednarodne primerjave Full text (outside link) |
8. Integracija, regulacija in nadzor finančnega sistemaGorazd Jenko, 2006, master's thesis Keywords: finance, finančni sistemi, integracija, regulacija, kontrola, diverzifikacija, finančni posredniki, storitve, EU Full text (outside link) |
9. Vzpon spletnega oglaševanja v Sloveniji in njegova vloga v medijskem spletuAljoša Jenko, 2002, undergraduate thesis Keywords: Slovenija, nova ekonomija, informacijska tehnologija, Internet, elektronsko trženje, tipi, ekonomska rast, sredstva javnega obveščanja, inovativnost, cena, efektivnost, direktno trženje Full text (outside link) |
10. Celovita ocena podjetja IBIMateja Jenko, 2002, master's thesis Keywords: podjetje, poslovanje podjetja, krize, strateško planiranje, plani, ocene, metode, poslovno okolje, case study, tekstilna industrija, IBI Full text (outside link) |