Ključne besede: mesni izdelki, kraški zašink, soljenje, razsoljevanje, morska sol, nitriti, nitrati, vsebnost vode, vrednost aw, vrednost pH, senzorične lastnosti, barva, teksturaCelotno besedilo (datoteka, 564,96 KB)
Ključne besede: reverzna osmoza, razsoljevanje, raba vode, ObalaCelotno besedilo (datoteka, 3,67 MB)
Ključne besede: razsoljevanje, reverzna osmoza, visokotlačni procesni sistem, slanost vode, kakovost permeataCelotno besedilo (datoteka, 5,30 MB)
Ključne besede: elektrodializa, razsoljevanje, diafiltracija, prevodnost vode, ionsko selektivne membraneCelotno besedilo (datoteka, 4,91 MB)
Ključne besede: reverzna osmoza, membranska tehnologija, slanost vode, prevodnost vode, razsoljevanjeCelotno besedilo (datoteka, 2,35 MB)
Ključne besede: razsoljevanje vode, vsebnost ionov, reverzna osmoza, membranske tehnologije, poraba energijeCelotno besedilo (datoteka, 3,48 MB)