Ključne besede: aktivna embalaža, antioksidativna embalaža, protimikrobna embalaža, hitozan, rastlinski izvlečki, fenolne spojineCelotno besedilo (datoteka, 2,27 MB)
Ključne besede: živilska mikrobiologija, gotove jedi, namaz iz jajčevca, konzervansi, bioaktivni izvlečki, protimikrobna aktivnost, mikrobiološka stabilnost, antioksidativnost, embalaža, PLA, MIK, MBK, kinetika rasti, povzročitelji kvara, patogeni mikroorganizmiCelotno besedilo (datoteka, 2,32 MB)
Ključne besede: aktivna embalaža, fenolni izvlečki, funkcionalizirane folije, PLA, hitozan, protimikrobna aktivnost, antioksidativna aktivnostCelotno besedilo (datoteka, 1,71 MB)
Ključne besede: aktivna embalaža, funkcionalizirane folije, PLA, hitozan, brin, protimikrobna aktivnostCelotno besedilo (datoteka, 3,59 MB)
Ključne besede: pakiranje živil, aktivna embalaža, rastlinski izvlečki, hitozan, PLA, antioksidativna aktivnost, protimikrobna aktivnostCelotno besedilo (datoteka, 1,87 MB)