Ključne besede: sirotka, laktobacili, probiotiki, črevesna mikroflora, prehrana živali, krma, prehranski dodatkiCelotno besedilo (datoteka, 701,03 KB)
Ključne besede: probiotiki, probiotična prehranska dopolnila, probiotični izdelki, označevanje probiotičnih izdelkov, prisotnost probiotičnih bakterij, konvencionalne gojitvene metode, molekularno-biološke metode, izolacija DNA, PCR, sekvenciranje, ustreznost deklaracijCelotno besedilo (datoteka, 1,67 MB)
Ključne besede: mikrobiologija, molekularna genetika, bakteriocini, Lactobacillus gasseri K7Celotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: mikrobiologija, probiotiki, deklarirane bakterije, prehranska dopolnila, zdravila, kakovostCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: Lactobacillus gasseri K7, Lactobacillus gasseri LF221, bakteriocini, dvopeptidni bakteriocini, gassericini, heterologno izražanje, molekularno-biološke tehnikeCelotno besedilo (datoteka, 4,67 MB)