izpis_h1_title_alt

Primerjava vsebnosti luteina in zeaksantina v rastlinskih vzorcih in prehranskih dopolnilih s kromatografskimi metodami : doktorska disertacija
Černelič, Katarina (Avtor), Simonovska, Breda (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Simčič, Marjan (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-G3FBVX4S Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:analizne metode, živila, kromatografske tehnike, lutein, zeaksantin, antioksidanti, prehranska dopolnila, špinača, ohrovt, čemaž, dušikova atmosfera, raman spektroskopija, antioksidativna mreža, disertacije
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija (m)
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Založnik:[K. Černelič]
Št. strani:XIII, 95 f.
UDK:543.544:641.1:577.1(043.3)=163.6
COBISS.SI-ID:792951 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:420
Število prenosov:198
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Comparison of levels of lutein and zeaxanthin in the vegetable samples and food supplements with chromatographic methods
Ključne besede:analytical methods, foods, chromatographic techniques, carotenoids, lutein, zeaxanthin, antioxidants, food supplements, spinach, kale, wild garlic, nitrogen atmosphere, atmosphere/raman spectroscopy, antioxidant network

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj