izpis_h1_title_alt

Vsebnost esencialnih maščobnih kislin v zelju (Brassica oleracea L.)
Žnidarčič, Dragan (Avtor), Vidrih, Rajko (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/julij2009/10znidarcic.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelje, Brassica oleraceae, sveže zelje, nasičene maščobne kisline, nenasičene maščobne kisline
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Št. strani:str. 225-230
Številčenje:Let. 93, Št. 2
UDK:635.34:543.635.3
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6063225 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:777
Število prenosov:186
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:eng, cabbage, Brassica oleraceae, fresh cabbage, saturated fatty acids, unsaturated fatty acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj