izpis_h1_title_alt

Oblikovanje baze podatkov o slovenskem medu
Korošec, Mojca (Avtor), Bertoncelj, Jasna (Avtor), Kropf, Urška (Avtor), Golob, Terezija (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-5ZRYBSFF Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, slovenski med, baza podatkov, senzorične lastnosti, mikroskopska analiza, fizikalnokemijske lastnosti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:Biotehniška fakulteta
Št. strani:str. 261-267
Številčenje:Vol. 95, no. 3
UDK:638.1
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:3827064 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:383
Število prenosov:70
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Creation of database of Slovenian honey
Ključne besede:honeys, Slovenian honey, databases, sensory properties, physico-chemical properties, microscopic analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj