izpis_h1_title_alt

Vpliv kefirja na črevesno mikrobno združbo in kancerogenezo eksperimentalno induciranih črevesnih tumorjev na podganah : magistrsko delo
Boštar, Matjaž (Avtor), Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Raspor, Peter (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/md_bostar_matjaz.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:fermentirani mlečni izdelki, kefir, kefirna zrna, prehranska vrednost, črevesna mikrobna združba, tumorji, podgane Wistar
Vrsta gradiva:Magistrsko delo (m2)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[M. Boštar]
Št. strani:XII, 111 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.146:641.1
COBISS.SI-ID:3174520 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:773
Število prenosov:166
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fermented dairy products, kefir, kefir grains, nutritional values, intestinal microflora, tumors, rats Wistar

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj