Details

Praktikum iz biofizike : študijsko leto 2011/2012
ID Božič, Bojan (Author), ID Derganc, Jure (Author), ID Gomišček, Gregor (Author), ID Kralj-Iglič, Veronika (Author), ID Majhenc, Janja (Author), ID Peterlin, Primož (Author), ID Svetina, Saša (Author), ID Žekš, Boštjan (Author)

URLURL - Presentation file, Visit http://biofiz.mf.uni-lj.si/studij/literatura/bfpraktikum.pdf This link opens in a new window

Language:Slovenian
Keywords:biofizika
Work type:Not categorized
Typology:2.05 - Other Educational Material
Organization:PEF - Faculty of Education
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Medicinska fakulteta, Inštitut za biofiziko
Year:2011
PID:20.500.12556/RUL-23373 This link opens in a new window
UDC:577.3
COBISS.SI-ID:9183561 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:6391
Downloads:565
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
BOŽIČ, Bojan, DERGANC, Jure, GOMIŠČEK, Gregor, KRALJ-IGLIČ, Veronika, MAJHENC, Janja, PETERLIN, Primož, SVETINA, Saša and ŽEKŠ, Boštjan, 2011, Praktikum iz biofizike : študijsko leto 2011/2012 [online]. Other Educational Material. Ljubljana : Medicinska fakulteta, Inštitut za biofiziko. [Accessed 4 July 2025]. Retrieved from: http://biofiz.mf.uni-lj.si/studij/literatura/bfpraktikum.pdf
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Zmanjševanje tvorbe heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanem piščančjem mesu z ekstrakti brina
  2. Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov
  3. Učinek dodanega na sol vezanega brinovega ekstrakta na tvorbo heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanih govejih pleskavicah
  4. Vpliv dodatka biološko aktivnih učinkovin ekstraktov brina, bora in rožmarina na preprečevanje tvorbe HCA
  5. Vpliv oscilacije temperature v pečici med termično obdelavo mesa na nastanek 2-amino-1-metil-6-fenilimidazo[4,5-b]piridina
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Stabilizacija kozmetičnih olj z naravnimi antioksidanti
  2. Aktivnost naravnih antioksidantov
  3. Ekstrakcija biološko aktivnih spojin iz različnih vrst gob družine Polyporaceae (luknjarke)
  4. Izolacija biološko aktivnih komponent iz plodov gozdnih borovnic ( Vaccinium myrtillus L. )
  5. Separacija biološko aktivnih spojin iz lucerne (Medicago sativa)

Back