izpis_h1_title_alt

Izzivi sedanjosti v živilsko prehrambeni verigi
Raspor, Peter (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www2.zf.uni-lj.si/ri/publikacije/hrana2007/3_Raspor.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:varnost živil, dobre prakse, HACCP, dobra prehranska praksa, potrošniki
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Št. strani:Str. 1-6
UDK:614.31+579.67+664
COBISS.SI-ID:3383928 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:888
Število prenosov:173
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj