izpis_h1_title_alt

Mutagenost heterocikličnih aminov iz različnih vrst pečenega mesa in njihov vpliv na proteinski profil celic humanega hepatoma HepG2 : diplomsko delo
Skrt, Ana (Avtor), Filipič, Metka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Anderluh, Gregor (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_skrt_ana.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:heterociklični amini, mutagenost, dvo-dimenzionalna elektroforeza, izražanje proteinov
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[A. Skrt]
Št. strani:1 el. optični disk (CD-ROM)
Kraj:Ljubljana
UDK:579.61:663.1(043.2)
COBISS.SI-ID:2129231 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:491
Število prenosov:135
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:heterocyclic amines, mutagenicity, two-dimensional electrophoresis, protein expression

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj