izpis_h1_title_alt

Tehnologije mesa in mesnin I : drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I
Demšar, Lea (Avtor), Polak, Tomaž (Avtor), Žlender, Božidar (Recenzent), Marinšek, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,23 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, mesni izdelki
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Kraj:Ljubljana
UDK:637.5(075.8)(076)
ISBN:978-961-6333-86-3
URN:URN:NBN:SI:doc-CKUHBHYP
COBISS.SI-ID:250437120 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:2190
Število prenosov:338
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj