Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Tehnologije mesa in mesnin I : drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I
Demšar, Lea
(
Avtor
),
Polak, Tomaž
(
Avtor
),
Žlender, Božidar
(
Recenzent
),
Marinšek, Janez
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,23 MB)
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
meso
,
mesni izdelki
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2010
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Kraj:
Ljubljana
UDK:
637.5(075.8)(076)
ISBN:
978-961-6333-86-3
URN:
URN:NBN:SI:doc-CKUHBHYP
COBISS.SI-ID:
250437120
Število ogledov:
2190
Število prenosov:
338
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Objavi na:
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj