izpis_h1_title_alt

Vpliv pogojev skladiščenja na vsebnost HMF v medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
Knego, Alja (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Bertoncelj, Jasna (Komentor), Košmerl, Tatjana (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_knego_alja.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, HMF, skladiščenje medu, senzorične lastnosti, absorpcijski spektri, fizikalno-kemijske lastnosti, skladiščenje na svetlobi, skladiščenje v temi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[A. Knego]
Št. strani:X, 61 f., [7] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:638.162:664.8.03:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4049528 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:650
Število prenosov:120
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:honeys, HMF, storage, sensory properties, absorption spectrum, physicochemical properties, storage in light, storage in the dark

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj