izpis_h1_title_alt

Kakovostni parametri vina malvazija : diplomsko delo, univerzitetni študij
Valenti, Sandra (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_valenti_sandra.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mošt, mlado vino, malvazija, alkoholna fermentacija, kakovostni parametri, selekcionirane kvasovke, starterske kulture, vinske kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, fizikalno-kemijske lastnosti, mikrobiološka analiza, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[S. Valenti]
Št. strani:XIII, 71 f., [8] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.252.4:663.221:579.67:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4013688 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:542
Število prenosov:159
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:must, young wines, Malvasia, alcoholic fermentation, quality parameters, selected yeasts, starter cultures, wine yeasts, Saccharomyces cerevisiae, physico-chemical properties, microbiological analysis, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj