izpis_h1_title_alt

Vpliv žganih pijač na preživetje bakterij seva Salmonella enteritidis v modelu želodca : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kranjc, Luka (Avtor), Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Jeršek, Barbara (Komentor), Hribar, Janez (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kranjc_luka.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:protimikrobno delovanje, Salmonella enteritidis, žgane pijače, alkoholne pijače, vodka, encian, Gentiana lutea, pelinkovec, Artemisia absinthium, model želodca, umetni želodčni sok, živila, otroška kašica, mleko, jogurt, majoneza, razdeto meso, oslič
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[L. Kranjc]
Št. strani:XI, 49 f., [5] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:579.67+579.24:663.5:612.32
COBISS.SI-ID:3944312 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:582
Število prenosov:230
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antimicrobial activity, Salmonella enteritidis, spirits, alcoholic beverages, vodka, gentian-flavoured alcoholic drink, Gentiana lutea, wormwood liquer, Artemisia absinthium, model stomach, synthetic gastric fluid, foods, beaby meal, milk, jougurt, mayonnaise, minced meat, European hake

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj