izpis_h1_title_alt

Razlike v kemijski in izotopski sestavi konvencionalno in ekološko pridelanih jabolk : diplomsko delo, univerzitetni študij
Petrović, Barbara (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Ogrinc, Nives (Komentor), Košmerl, Tatjana (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_petrovic_barbara.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:jabolka, ekološka pridelava, konvencionalna pridelava, kemijska sestava, izotopi, izotopska sestava, antioksidativni potencial, skupne fenolne spojine, askorbinska kislina, elementarna sestava, spektrofotometrične metode, HPLC, TXRF
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[B. Petrović]
Št. strani:XI, 98 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.11:641.1:543.61
COBISS.SI-ID:3931768 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:522
Število prenosov:193
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:apples, organic production, conventional production, chemical composition, isotopes, isotopes composition, antioxidant activity, total phenolic compounds, ascorbic acid, elemental composition, spectrophotometric methods, HPLC, TXRF

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj