izpis_h1_title_alt

Protimikrobno delovanje enostavnih fenolnih spojin ter ekstraktov rožmarina in žajblja na različne vrste bakterij : diplomsko delo, univerzitetni študij
Krznar, Darja (Avtor), Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Abram, Veronika (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_krznar_darja.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:protimikrobne snovi, rastlinski ekstrakti, ekstrakt rožmarina, ekstrakt žajblja, epigalokatehin galat, galna kislina, klorogenska kislina, metode razredčevanja, minimalna inhibitorna koncentracija, razdeto meso, odpornost bakterij, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[D. Krznar]
Št. strani:XI, 70 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:579.24+579.26:547.56
COBISS.SI-ID:3774328 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:641
Število prenosov:142
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antimicrobial compounds, plant extracts, rosemary extract, sage extract, epigallocatechin gallate, gallic acid, chlorogenic acid, dilution methods, minimal inhibitory concentration, minced meat, bacterial resistance, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj