izpis_h1_title_alt

Vpliv topila v tekoči aromi na kakovost konditorskih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
Marčič, Alenka (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Košmerl, Tatjana (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_marcic_alenka.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:arome, tekoče arome, topila, etanol, propilenglikol, triacetin, trietil citrat, tributilacetil citrat, migliol, crodamol, limonen, konditorski izdelki, čokolada, bonboni, trdi bonboni, žele bonboni, žvečilni gumi, keksi, senzorični testi, rangirni test
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[A. Marčič]
Št. strani:XII, 69 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.144.022.389:543.9
COBISS.SI-ID:3763576 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:626
Število prenosov:186
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:flavourings, liquid flavourings, solvents, ethanol, propylene glycol, triacetin, triethyl citrate, tributhyl acetyl citrate, miglyol, crodamol, limonene, confectionery products, chocolate, candy, hard candy, jelly candy, chewing gum, cookies, sensory properties, ranking

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj