izpis_h1_title_alt

Identifikacija heterocikličnih aminov v različnih stopnjah proteolize toplotno obdelane prašičje dolge hrbtne mišice : diplomsko delo, univerzitetni študij
Gregorich, Martin (Avtor), Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Abram, Veronika (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_gregorich_martin.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, prašičje meso, m. longissimus dorsi, zorenje mesa, pečenje mesa, neproteinski dušik, HPLC-MS, heterociklični aromatski amini
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[M. Gregorich]
Št. strani:XIII, 59 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.5`64:641.526.3:543.61.062:547.545
COBISS.SI-ID:3545208 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:614
Število prenosov:151
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:meat, pork, m. Longissimus dorsi, ageing meat, grilling, non-protein nitrogen, HPLC-MS, heterocyclic aromatic amines

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj