izpis_h1_title_alt

Optimizacija oskrbovalne verige kruha in pekovskega peciva : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kirm, Benjamin (Avtor), Erjavec, Emil (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Kuhar, Aleš (Komentor), Plestenjak, Andrej (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kirm_benjamin.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kruh, pecivo, živilska oskrbovalna veriga, presežki kruha, presežki pekovskega peciva, sodelovanje podjetij, oblikovanje naročil, presežki naročil, prodaja pekovskih izdelkov, trgovine, učinkovitost oskrbovalne verige, potrošniki, dobavitelji, partnerski odnosi, individualni poglobljeni intervju
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[B. Kirm]
Št. strani:X, 82 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.66:338.439.65:339.1
COBISS.SI-ID:3486584 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:728
Število prenosov:171
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:bakery products, bread, food supply chain, excess bakery products, excess bread, company cooperation, forming of orders, excess of orders, sailing of bakery products, retailer, efficiency of supply chain, consumers, suppliers, partnership, in-dept individual interview

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj