izpis_h1_title_alt

Živilstvo in prehrana med tradicijo in inovacijo
Smole Možina, Sonja (Urednik), Paš, Maja (Urednik)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (8,60 MB)

Izvleček
Zbornik vsebuje prispevke s področja pridelave in predelave, konzerviranja, embaliranja in razvoja embalažnih materialov, skladiščenja in trženja hrane v luči med tradicionalnimi in inovativnimi pristopi

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilstvo, živilska industrija, varna hrana, embalaža, klinična prehrana, prehrambne navade, čebelni proizvodi, pivovarstvo, antioksidanti, pekarstvo, živilska mikrobiologija
Vrsta gradiva:Zbornik (z)
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2019
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK:663/664:001.895(082)(0.034.2)
ISBN:978-961-6908-21-4
URN:URN:NBN:SI:doc-FOZU2WRU
COBISS.SI-ID:300521472 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:77
Število prenosov:29
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Food science, technology and nutrition between tradition and innovation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj