izpis_h1_title_alt

Živilstvo in prehrana med tradicijo in inovacijo
ID Smole Možina, Sonja (Urednik), ID Paš, Maja (Urednik)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (8,60 MB)
MD5: 89432D0D15AEEE66D68A2A1AE68AD8A5

Izvleček
Zbornik vsebuje prispevke s področja pridelave in predelave, konzerviranja, embaliranja in razvoja embalažnih materialov, skladiščenja in trženja hrane v luči med tradicionalnimi in inovativnimi pristopi

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilstvo, živilska industrija, varna hrana, embalaža, klinična prehrana, prehrambne navade, čebelni proizvodi, pivovarstvo, antioksidanti, pekarstvo, živilska mikrobiologija
Vrsta gradiva:Zbornik
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2019
PID:20.500.12556/RUL-122532 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663/664:001.895(082)(0.034.2)
ISBN:978-961-6908-21-4
URN:URN:NBN:SI:doc-FOZU2WRU
COBISS.SI-ID:300521472 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:14.12.2020
Število ogledov:1460
Število prenosov:231
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Food science, technology and nutrition between tradition and innovation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj