Zbornik vsebuje prispevke s področja pridelave in predelave, konzerviranja, embaliranja in razvoja embalažnih materialov, skladiščenja in trženja hrane v luči med tradicionalnimi in inovativnimi pristopi
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | živilstvo, živilska industrija, varna hrana, embalaža, klinična prehrana, prehrambne navade, čebelni proizvodi, pivovarstvo, antioksidanti, pekarstvo, živilska mikrobiologija |
---|
Vrsta gradiva: | Zbornik (z) |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2019 |
---|
Založnik: | Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo |
---|
UDK: | 663/664:001.895(082)(0.034.2) |
---|
ISBN: | 978-961-6908-21-4 |
---|
URN: | URN:NBN:SI:doc-FOZU2WRU |
---|
COBISS.SI-ID: | 300521472  |
---|
Število ogledov: | 77 |
---|
Število prenosov: | 29 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |  |
|