izpis_h1_title_alt

Aditivi v živilih - prednosti in tveganja
Poklar Ulrih, Nataša (Urednik), Abramovič, Helena (Urednik), Cigić, Blaž (Urednik), Pogačnik, Lea (Urednik), Prislan, Iztok (Urednik), Skrt, Mihaela (Urednik), Šegatin, Nataša (Urednik)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,06 MB)

Izvleček
Zbornik vsebuje prispevke o aditivih, njihovi uporabi, prednostih in slabostih.

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:aditivi, dodatki, živilska tehnologija, vrste, uporaba, ocena tveganja, zdravje, regulativa
Vrsta gradiva:Zbornik (z)
Tipologija:2.32 - Zbornik recenziranih znanstvenih prispevkov na domači konferenci
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2017
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK:664.022.3(082)(0.034.2)
ISBN:978-961-6908-14-6
URN:URN:NBN:SI:doc-2CY2O8OX
COBISS.SI-ID:290576896 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:99
Število prenosov:27
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Food additives - benefits and risks

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj