izpis_h1_title_alt

Microbiology and biotechnology of food : instructions and workbook for II. part of laboratory exercises
Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (606,75 KB)
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole (j3d)
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2017
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK:579.67(075.8)(076.5)(0.034.2)
ISBN:978-961-6908-11-5
URN:URN:NBN:SI:doc-JHHE9M0R
COBISS.SI-ID:290219008 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:52
Število prenosov:14
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Izvleček:
Navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj so namenjena študentom pri delu v laboratoriju.

Ključne besede:živilska mikrobiologija

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj