Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | laški rizling, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, hranila za kvasovke, alkoholna fermentacija, hrastove trske, fizikalnokemijske lastnosti, fenolne spojine, antioksidativni potencial |
---|
Vrsta gradiva: | Delovni zvezek za višje in visoke šole (j3d) |
---|
Tipologija: | 2.05 - Drugo učno gradivo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2020 |
---|
Založnik: | Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo |
---|
Št. strani: | 43 f. |
---|
UDK: | 663.252/.253:582.282.3:577.1:543.9 |
---|
COBISS.SI-ID: | 5183864  |
---|
Število ogledov: | 76 |
---|
Število prenosov: | 27 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |  |
|