izpis_h1_title_alt

Tehnologija vina : interno študijsko gradivo laboratorijskih vaj za študente pri predmetu Tehnologija vina
Zorenč, Zala (Avtor), Košmerl, Tatjana (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,46 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:laški rizling, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, hranila za kvasovke, alkoholna fermentacija, hrastove trske, fizikalnokemijske lastnosti, fenolne spojine, antioksidativni potencial
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole (j3d)
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2020
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Št. strani:43 f.
UDK:663.252/.253:582.282.3:577.1:543.9
COBISS.SI-ID:5183864 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:76
Število prenosov:27
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj