Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | enologija, vino, starterske kulture, HACCP, analizne metode, senzorične lastnosti |
---|
Vrsta gradiva: | Učbenik za višje in visoke šole (j3) |
---|
Tipologija: | 2.05 - Drugo učno gradivo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2016 |
---|
Založnik: | Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo |
---|
UDK: | 663.2:579.6:543.2:543.926/.927 |
---|
COBISS.SI-ID: | 4715384  |
---|
Število ogledov: | 78 |
---|
Število prenosov: | 23 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |  |
|