izpis_h1_title_alt

Vaje iz živilske kemije za študente živilske tehnologije
Abram, Veronika (Avtor), Zelenik-Blatnik, Marija (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (406,44 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska kemija
Vrsta gradiva:Učbenik za višje in visoke šole (j3)
Tipologija:2.03 - Univerzitetni, visokošolski ali višješolski učbenik z recenzijo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2002
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Št. strani:III, 28 f.
UDK:663/664:543(075.8)(076.5)
ISBN:961-6333-18-6
COBISS.SI-ID:116512512 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:82
Število prenosov:31
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj