izpis_h1_title_alt

Vsebnost maščobnih kislin, sladkorjev in vitamina C v različnih kultivarjih zelja (Brassica oleracea L.) : diplomsko delo, univerzitetni študij
Garjetović, Darko (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_garjetovic_darko.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelje, sveže zelje, Brassica oleracea L., kemijska sestava, maščobne kisline, sladkorji, vitamin C
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:X, 55 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:635.34:543.631
COBISS.SI-ID:3191416 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:668
Število prenosov:190
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:cabbages, fresh cabbage, Brasica oleracea L., chemical composition, fatty acids, sugars, vitamin C

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj