izpis_h1_title_alt

Vpliv biološkega razkisa na nastanek hlapnih komponent vina : diplomsko delo, univerzitetni študij
Ambrožič, Maja (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_ambrozic_maja.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, modra frankinja, biološki razkis, mlečnokislinske bakterije, hlapne komponente, višji alkoholi, estri, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:XI, 68 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.252.35:663.256:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3190904 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:706
Število prenosov:179
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, winemaking, modra frankinja, malolactic fermentation, lactic acid bacteria, volatile compounds, higher alcohols, esters, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj