izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka enoloških sredstev na antioksidativno stabilnost vina sorte modri pinot : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kovačič, Andrej (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Cigić, Blaž (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_andrej_kovacic.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, rdeče vino, modri pinot, enološka sredstva, antioksidativna stabilnost, senzorične lastnosti, fenoli, barva vina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:XI, 53 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.222:663.256/.257
COBISS.SI-ID:3187320 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:648
Število prenosov:133
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:winemaking, red wines, pinot noir, oenological agents, antioxidative stability, sensory properties, phenols, colour

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj