izpis_h1_title_alt

Vsebnost maščobnih kislin v peškah različnih kultivarjev hrušk : diplomsko delo, univerzitetni študij
Bižal, Žiga (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Demšar, Lea (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_bizal_ziga.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hruške, peške hrušk, maščobe, maščobne kisline, vsebnost vode
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:IX, 42 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.13:543.635.3
COBISS.SI-ID:3155832 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:821
Število prenosov:182
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:pears, pear seeds, fat content, fatty acids, water content

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj