izpis_h1_title_alt

Vsebnost prolina in beljakovin v različnih vrstah slovenskega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
Golob, Urška (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Poklar Ulrih, Nataša (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_golob_urska_18_02_1980.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, beljakovine, aminokisline, prolin
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:XIII, 74 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:638.16:543.635:547.96
COBISS.SI-ID:3151992 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:721
Število prenosov:201
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:honeys, proteins, amino acids, proline

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj