izpis_h1_title_alt

Vsebnost maščobnih kislin v svežih in konzerviranih morskih ribah : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kure, Viktor (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kure_viktor.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ribe, sveže ribe, konzervirane ribe, tuna, postrvi, sardine, maščobne kisline, n-3 nenasičene maščobne kisline, EPK, DPK, DHK, ISTE
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:X, 71 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.56:597.3:543.635.3
COBISS.SI-ID:3147128 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:660
Število prenosov:330
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fish, fresh fish, canned fish, tuna, sardina, fatty acids, n-3 unsaturated fatty acids, EPA, DPA, DHA, ISTE

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj