izpis_h1_title_alt

Antioksidativni potencial pire (Triticum aestivum L. var. spelta), navadne ajde (Fagopyrum esculentum Moench) in tatarske ajde (Fagopyrum tataricum Gaertn.) : magistrsko delo
Lukšič, Lea (Avtor), Kreft, Ivan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/du2_luksic_lea.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:žita, ajda, navadna ajda, Fagopyrum esculentum, tatarska ajda, Fagopyrum tataricum, pira, Triticum aestivum L. var. spelta, antioksidanti, fenoli, polifenoli, tanini
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[L. Lukšič]
Št. strani:IX, 34 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:633.111.6:633.12:54(043.2)
COBISS.SI-ID:7176057 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:596
Število prenosov:208
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:grain, spelt, buckwheat, common buckwheat, Fagopyrum esculentum, tartary buckwheat, Fagopyrum tataricum, antioxidants, phenols, polyphenols, tannins

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj